Η McLaren 650S GT3 εν δράσει

Σχετικά άρθρα

2014 McLaren 650S GT3

H McLaren έδωσε το επίσημο promo video της 650S GT3, της αγωνιστικής έκδοσης της 650S. Αυτή αντικαθιστά την MP4-12C GT3, διαθέτει πιο επιθετικό bodykit φτιαγμένο εξολοκλήρου από carbon, με μεγάλες εισαγωγές αέρα που βελτιώνουν την ψύξη των μηχανικών μερών, αλλά και την απαγωγή θερμότητας, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει η τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, επίσης από carbon.

Οι μηχανικοί της McLaren βελτίωσαν την γεωμετρία της ανάρτησης, φάρδυναν τα μετατρόχια, ενώ το rollcage – εγκεκριμένο από τη FIA – είναι ελαφρύτερο και πιο άνετο σε σύγκριση με το προκάτοχο του, προσφέροντας περισσότερο ζωτικό χώρο για τα πόδια και το κεφάλι του οδηγού. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι νέος, ενώ το τιμόνι φιλοξενεί όλες τις σχετικές ενδείξεις και χειριστήρια.

Μηχανικά δεν έχει αλλάξει κάτι, με την 650S GT3 να έχει τον ίδιο V8 3,6-λίτρων twin-turbo κινητήρα, με τους ιδιοκτήτες της 12C GT3 να έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητο με τις νέες προσθήκες. Η βρετανική ομάδα έχει πλάνα να κατασκευάσει και παραδώσει μέχρι την έναρξη της επόμενης σεαζόν 15 αυτοκίνητα, μαζί με 15 πακέτα αναβάθμισης.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...