Οι διαχειριστές έκλεισαν το εργοστάσιο τής Caterham

Σχετικά άρθρα

Caterham Leafield

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στην Caterham. Η Caterham F1 Team ή η 1Malaysia Racing Team, η οποία είναι ιδιοκτήτρια τής Caterham F1 Team, έχει απειλήσει με αποχώρηση μέσω των επί κεφαλής, οι οποίοι θ’ ακολουθήσουν τη νομική οδό εναντίον τού Tony Fernandes, ο οποίος δεν έχει καταβάλει ακόμα τις μετοχές, με τον ίδιο να υπονοεί ότι η άλλη πλευρά δεν έχει δώσει το απαραίτητο ποσό.

Ο Finbarr O’Connell, είπε αρχικά ότι τα μονοθέσια δε θα μπορέσουν να βγουν από το εργοστάσιο χωρίς την άδειά του. Τώρα, ο κοινός διαχειριστής κατέβασε τα ρολά στο Leafield, αφήνοντας τους εργαζόμενους έξω. Για να δικαιολογήσει την ενέργεια αυτή, O’Connell υποστηρίζει ότι η 1MRT δεν έχει πληρώσει για τις εγκαταστάσεις.

Το προσωπικό δεν μπορεί να μπει σήμερα στο εργοστάσιο. Η 1MRT χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις και δε μ’ έχουν πληρώσει. Η 1MRT ήταν στο κτήριο τις τελευταίες ημέρες από τότε που έφτασα κι εγώ εκεί. Προσπαθούμε να καταλήξουμε σε μία αποδεκτή ρύθμιση για να είναι αυτοί εκεί.

Είχαμε χθες μια συνάντηση με την 1MRT και τους δικηγόρους, και η προσφορά που έκαναν ήταν απαράδεκτη. Έτσι, τους έδιωξα σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μία αποδεκτή πρόταση.

Formula One World Championship, Rd16, Russian Grand Prix, Qualifying, Sochi Autodrom, Sochi, Krasnodar Krai, Russia, Saturday 11 October 2014.

Ο Manfredi Ravetto, επί κεφαλής τής Caterham F1 Team, παραδέχεται πως πλέον δεν έχει αυτός τον έλεγχο της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι βέβαιος για το αν τα πράσινα μονοθέσια θα δώσουν το παρόν στο Austin.

Οι ανώτεροι μού έχουν ήδη ζητήσει να κάνω ένα βήμα πίσω. Έτσι, υποθέτω ότι οι τωρινοί ιδιοκτήτες τής Caterham F1 Team -που καταλαβαίνω ότι είναι ακόμα ο κύριος Fernandes- πρέπει να κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα από εδώ και πέρα. Δεν ξέρω πώς ν’ απαντήσω σ’ αυτή την ερώτηση. Θα έπρεπε να το ξέρω από την περασμένη βδομάδα, αλλά το σενάριο έχει αλλάξει πλέον ριζικά.

Δεν ξέρω αν θα τρέξουμε στις ΗΠΑ, αλλά έχουμε διατηρήσει τις συνηθισμένες προετοιμασίες μέχρι σήμερα. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, δεν είναι στον έλεγχό μου. Ελπίζω να τρέξουμε, αλλά είναι πέρα από τις γνώσεις και τον έλεγχό μου. Απλά εκτελώ.

Στην πραγματικότητα, είχαμε τα πάντα στη θέση τους, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων σχετικών διαπραγματεύσεων με οδηγούς για τη νέα σεζόν, όπως και για τους οδηγούς στο τεστ νέων οδηγών, τα άτομα που θα τρέχουν την Παρασκευή κ.λπ. Έτσι, όπως έχει πει πολλές φορές, είχαμε τα πάντα για να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά και για να σημειώσουμε πρόοδο.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...