Το επόμενο μοντέλο της Lotus θα είναι ένα SUV

Σχετικά άρθρα

Lotus-Evora-400-and-Jean-Marc-Gales

Ο CEO της Lotus, Jean-Marc Gales στην έκθεση της Γενεύης παρουσίασε την Evora 400 και από εκεί μίλησε για τα μελλοντικά αυτοκίνητα της εταιρίας του. Πρώτο στη λίστα βρίσκεται ένα crossover/SUV με την απόφαση αν θα περάσει στη παραγωγή, να αναμένεται μέσα στο έτος. Στο μυαλό τους υπάρχει και η εναλλακτική για ένα σπορ τετράθυρο σεντάν, αλλά το SUV έχει μεγαλύτερες πιθανότητες, μιας και απευθύνεται σε μεγαλύτερη αγορά και με καλύτερες προοπτικές σε ότι αφορά τις πωλήσεις.

Ο Gales συμπλήρωσε πως αν το SUV πάρει το πράσινο φως, τότε όχι μόνο θα “επανεφεύρουν την κατηγορία“, αλλά το αυτοκίνητο θα “είναι πολύ γρήγορο και στη πίστα, προσφέροντας εξαιρετικό κράτημα“. Το μοντέλο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2017, με τον Giles να δηλώνει πως οι Elise και Exige θα αποκτήσουν αντίστοιχες εκδόσεις με την Evora 400. Τέλος έριξε τα πυρά του και στην προηγούμενη διοίκηση της Lotus, κατηγορώντας τη πως η απόφαση να τοποθετήσουν ηλεκτρονικό σύστημα για το άνοιγμα του ντουλαπάκι του συνοδηγού ήταν η πιο άχρηστη επιλογή που θα μπορούσαν να τοποθετήσουν σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Γι’αυτό, ο ίδιος αποφάσισε να το βγάλει.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...