Η Lotus δημιουργεί ειδικό τμήμα παραμετροποίησης

Σχετικά άρθρα

Η Lotus δημιούργησε το τμήμα Chapman Bespoke που όπως τα Porsche Exclusive Manufaktur, Bentley Mulliner και Q by Aston Martin, έτσι και αυτό θα μπορεί να δημιουργήσει κατά παραγγελία αυτοκίνητα που θα καλύπτουν και τις πιο τρελές επιθυμίες των ιδιοκτητών τους, κάτι που θα φέρει επιπλέον έσοδα στα ταμεία της εταιρίας.

Το τμήμα που θα μπορεί να τροποποιήσει για παράδειγμα την βαφή, τις επενδύσεις, τα διακοσμητικά κτλ των αυτοκινήτων της Lotus, ανάλογα με τα θέλω των ιδιοκτητών, προσφέρεται σε τρία επίπεδα παραμετροποίησης.

Το tailor-made δίνει την επιλογή στον ιδιοκτήτη να επιλέξει έναν μοναδικό συνδυασμό ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, βάζοντας τις δικές του πινελιές και λεπτομέρειες.

Το Collection δίνει στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να επιλέξει από μια συλλογή σχεδίων περιορισμένης έκδοσης, που αγοράστηκαν σε συνεργασία με συνεργάτες, καλλιτέχνες και ομοϊδεάτες μάρκες πολυτελείας, ενώ το one-off , όπως υποδηλώνει και το όνομά του, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να παραμετροποιήσει το αυτοκίνητο όπως αυτός θέλει.

Το τμήμα Lotus Chapman Bespoke αρχικά θα προσφέρεται στη Κίνα και αργότερα θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...