Μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό της Bentley Bentayga [Teaser Video]

Σχετικά άρθρα

417970

Περιέργως, ενώ το εξωτερικό του επερχόμενου SUV της Bentley έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το εσωτερικό –έστω και κομμάτια του.

Η Bentley, ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube ένα video ενός λεπτού στο οποίο μας δίνει μία ιδέα για την καμπίνα της Bentayga. Απ’ ότι φαίνεται, αυτή θα είναι εξοπλισμένη με ένα χειριστήριο αφής από το οποίο ο οδηγός θα επιλέγει το mode οδήγησης ενώ στο πλάνο που φανερώνει το κοντέρ, αυτό μοιάζει να τερματίζει στα 300 km/h. Καμία σχέση δηλαδή με τα αισιόδοξα 322 km/h που δήλωναν ότι ήθελαν ως τελική στελέχη της Bentley. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αφού η τελική μπορεί να αφορά την ισχυρότερη έκδοση και το πλάνο που βλέπουμε, να προέρχεται από την υβριδική παραδείγματος χάριν.

Κατά τα άλλα, το SUV της Bentley φαίνεται ότι εξοπλίζεται με κάποιου είδους βοήθημα νυχτερινής οδήγησης αλλά και head-up display (;).

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...