Ο Ricciardo ρίχνει ευθύνες και στη Red Bull για την απόδοση της RB11

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Τα προβλήματα με το power unit της Renault ακόμα αναζητούν λύση, τόσο για την αξιοπιστία, όσο και για την απόδοση. Έτσι, ο γαλλικός κινητήρας εξακολουθεί να είναι ένα από τα αδύναμη σημεία της RB11 και στης STR10, ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, βλέπουμε την Toro Rosso να έχει κάποιες φορές απόδοση που προκαλεί ερωτηματικά για τη μεγάλη της αδερφή.

Είναι γνωστό από το παρελθόν ότι το αυστριακό μονοθέσιο είχε κι άλλα προβλήματα, όπως το σασί και τα φρένα, αλλά ο Daniel Ricciardo έρχεται να επιρρίψει ευθύνες και στην ομάδα του για τη χαμηλή φετινή ανταγωνιστικότητα.

Δεν είναι μόνο ο κινητήρας. Νομίζω ότι ο καθένας το ξέρει αυτό και σηκώνει το χέρι του λέγοντας: «ναι, το ξέρουμε, δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε». Τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια, η Red Bull διακρίνονταν για την κάθετη δύναμη. Φέτος, δεν είμαστε οι καλύτεροι στις γρήγορες στροφές, και νομίζω ότι είμαστε πιο αργοί από τους κορυφαίους.

Δε θέλω ν’ ακουστώ πολύ επικριτικός, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια μεγάλη δικαιολογία. Για κάθε λόγο, τα κομμάτια του παζλ δεν έχουν ενωθεί και γι’ αυτό το μονοθέσιο δε δουλεύει έτσι όπως θα έπρεπε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την 7η ή την 8η θέση, αλλά το ίδιο ισχύει και για την ομάδα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...