Ένα Radical RXC Turbo 500 στους δρόμους της πίστας του Μονακό

Σχετικά άρθρα

2016 Radical RXC Turbo 500 INSANE Test Drive

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Formula 1 στους δρόμους του Μονακό και το συγκεκριμένο event μαζεύει πάντα την αφρόκρεμα των supercars. Ένα από αυτά που βρέθηκε στους δρόμους του πριγκιπάτου ήταν και το Radical RXC Turbo 500, που παρουσιάστηκε πριν 3 μήνες στην έκθεση της Γενεύης.

Το μαύρο τέρας της βρετανικής εταιρίας προκάλεσε χάος σε κάθε πέρασμα του, καθώς ο 3.5-λίτρων Ecoboost V6 που εξόπλιζε το απλό Radical RXC Turbo, έχει νέα turbos, μπεκ υψηλής απόδοσης και νέο σύστημα εισαγωγής με αποτέλεσμα να αποδίδει 537 άλογα και 651 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο της Quaife με paddles στο τιμόνι.

Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει επιδόσεις, αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι καταιγιστικές, με δεδομένο ότι το απλό RXC Turbo χρειάζεται μόλις 2,6 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ/ώρα και η τελική του είναι 298 χλμ/ώρα, μπορείς να φανταστείς τι κάνει το Turbo 500. Το μόνο που ξέρουμε γι’ αυτό, είναι ότι κάνει το 0-161 σε 6,8 δευτερόλεπτα.

Η Radical σκοπεύει να πάει οδικώς το αυτοκίνητο στο Nurburgring και να σπάσει το δικό της ρεκόρ, καθώς το SR8 LM έχει γράψει 6:48. Θέλουν να γράψουν τρεις γρήγορους γύρους, με τρεις διαφορετικές γόμες ελαστικών, τα Dunlop SportMaxx tires, τα δρομισια Direzza D03G και τα σλικ Dunlop SP Sport.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...