Η Force India ζητά από τον Ecclestone να καθαρίσει τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - British Grand Prix - Practice Day - Silverstone, England

Αν και το αφεντικό της Formula 1 είναι θεωρητικά ο Bernie Ecclestone, δεν μπορεί να βάλει φρένο στην… κατρακύλα του αθλήματος, την οποία προκαλεί η FIA με τους κανονισμούς που θεσπίζει. Για παράδειγμα, ο 84χρονος ήταν και παραμένει φανερά αντίθετος με τα τωρινά power units, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι αναγκασμένος να πουλά ένα σκ@τ@ προϊόν, κάτι που, όπως και να το κάνουμε, ακούγεται ενοχλητικό.

Ο γερό-Bernie σίγουρα δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του, αλλά το ίδιο ισχύει και για το αφεντικό της Force India, Vijay Mallya. Ο Ινδός, ακούγοντας τα όσα είπε ο Ecclestone, αντέδρασε, λέγοντας πως πρέπει να το διορθώσει αυτό, ενώ επισημαίνει ότι το κύριο μέλημα των υπεύθυνων θα πρέπει να είναι η σταθερότητα των ομάδων.

Mallya Ecclestone

Πώς θα πρέπει ν’ απαντήσω όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι πρέπει να πουλά ένα χάλια προϊόν; Δε θα έπρεπε να πουλά το προϊόν αν πίστευε ότι ήταν χάλια. Αλλά, πιστεύοντας ότι πουλά το προϊόν -το αποκαλεί σκ@τ@ και βγάζει δισεκατομμύρια-, θα πρέπει να δουλέψει με τους συμμετέχοντας και να το καθαρίσει.

Η Formula 1 είναι ίσως το πιο συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο και πιθανότατα έχει την υψηλότερη τηλεθέαση. Και, αν η Formula 1 είναι βιώσιμη για όλους τους συμμετέχοντες, τότε θα φύγει η αρνητικότητα. Δεδομένου αυτού, τα ΜΜΕ μπορούν να παρουσιάζουν δύο οπτικές: είτε μπορούν να λένε ότι το άθλημα είναι πολύ βαρετό, επειδή οι δύο Mercedes είναι ταχύτερες από όλα τα άλλα μονοθέσια, είτε μπορούν να λένε «wow, η Mercedes έκανε φανταστική δουλειά».

Νομίζω ότι θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία στα θετικά της Formula 1 αν αυτό είναι το βασικό θέμα, κάτι που κάνει τους πάντες να λένε φήμες γι’ αυτό, και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εμάς ρωτώνται για το πού θα είναι την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι ένα καυτό θέμα, το οποίο συζητούν οι ομάδες σε κάθε δυνατή ευκαιρία μεταξύ τους, μέσα ή έξω από το Strategy Group. Έτσι, αν αντιμετωπιστεί ως προτεραιότητα η σταθερότητα όλων των συμμετεχόντων, θα έχουμε πιο συναρπαστικούς αγώνες και πολύ πιο θετικές απόψεις από τα ΜΜΕ.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr