Η Tata θα κατασκευάζει ένα μοντέλο της Jeep στην Ινδία από το 2017

Σχετικά άρθρα

2015 Jeep® Renegade Trailhawk

Από το 2017 και μετά, η Tata θα κατασκευάζει ένα μοντέλο της Jeep επί Ινδικού εδάφους. Αυτό ανακοινώθηκε από την Fiat Chrysler Automobiles και την ινδική εταιρία, με τις δύο πλευρές να επενδύουν από κοινού 280 εκατ. δολάρια (252 εκατ. ευρώ) δημιουργώντας την κοινοπραξία Fiat India Automobiles Private Limited.

Αυτή θα δημιουργήσει ένα νέο εργοστάσιο στη πόλη Ranjangaon της Ινδίας, εκεί όπου θα κατασκευάζει ένα μοντέλο της Jeep από το δεύτερο τρίμηνο του 2017 και έπειτα. Το εργοστάσιο στην πόλη Ranjangaon θα γίνει το τέταρτο εργοστάσιο της Jeep εκτός Η.Π.Α, με την εταιρία να κατασκευάζει σήμερα μοντέλα της στην Ευρώπη και στη Βραζιλία, ενώ από το τέταρτο τρίμηνο του έτους, θα ανοίξει τη λειτουργία του και το εργοστάσιό της στη Κίνα. Ποιο μοντέλο θα κατασκευάζεται στη Κίνα δεν ανακοινώθηκε, αλλά η FCA θα ξεκινήσει μέσα στο έτος τις πωλήσεις των Cherokee και Wrangler στην Ινδική αγορά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/5 των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων που έλαβαν χώρα στην Ινδία το 2014 ήταν SUV, με την αγορά της Ινδίας να αναμένεται πως από το 2020 θα γίνει η τρίτη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων του κόσμου, πίσω από αυτή της Κίνας και των Η.Π.Α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...