Η Spotmechanic απαντά στις ερωτήσεις σου

Σχετικά άρθρα

spotmechanic (2)

Την Spotmechanic πλέον την γνωρίζεις. Αν όχι, να σου θυμίσω πως πρόκειται για μια νέα ανεξάρτητη Ελληνική υπηρεσία η οποία ελέγχει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θες να αγοράσεις όπου κι αν βρίσκεται, σε μάντρα ή στον χώρο του ιδιοκτήτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να “δεις” πλέον ένα μεταχειρισμένο χωρίς να είσαι παρών ακόμα κι αν μένεις σε άλλη πόλη. Ο έλεγχος σε περισσότερα από 180 σημεία παράγει μια 10σέλιδη αναφορά, η οποία στέλνεται μέσω email και σαν ενδιαφερόμενος αγοραστής θα γνωρίζεις ακριβώς την ιστορία και τα προβλήματα που μπορεί να κρύβει το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει.

Στο άρθρο όπου εμείς οι ίδιοι την δοκιμάσαμε, γεννήθηκαν απορίες, όπως:

  • Πόσο κοστίζει;
  • Πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει ο έλεγχος;
  • Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα;
  • Μπορούν να σβηστούν τα σφάλματα του εγκεφάλου;

Τότε, στα σχόλια του άρθρου απαντήθηκαν αρκετές από τις ερωτήσεις σου. Το κόστος της υπηρεσίας ήταν η ερώτηση εκείνη που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό ανέρχεται στα 45 ευρώ ανά αυτοκίνητο (100 ευρώ στα τρία αυτοκίνητα), ενώ σε ότι αφορά τον χρόνο που απαιτεί ο κάθε έλεγχος, ανέρχεται στην 1 ώρα. Για την ώρα η Spotmechanic μπορεί να διεξάγει ελέγχους σε αυτοκίνητα που βρίσκονται στην Αθήνα και τα προάστιά της, αλλά σύντομα αναμένεται να προσφέρει τις υπηρεσίες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με προτεραιότητες την Θεσσαλονίκη, τη Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης και απώτερο στόχο την κάλυψη όλης της ελληνικής επικράτειας.

Επειδή όμως οι ερωτήσεις σου είναι πολλές, και συνεχώς λαμβάνουμε emails με σχετικές ερωτήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το θέμα στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις και οι μηχανικοί της Spotmechanic θα σου λύσουν οι ίδιοι πρόθυμα τις απορίες.

Να λοιπόν η ευκαιρία να μάθεις ότι θέλεις για την Spotmechanic.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα