Σχεδόν τελειωμένη υπόθεση η συμφωνία των Lotus και Renault

Σχετικά άρθρα

Lotus F1 Team

Ίσως να είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση της συμφωνίας για εξαγορά της Lotus από τη Renault. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες εδώ και μέρες που λένε ότι όλα θα τελειώσουν στο Grand Prix του Abu Dhabi, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο, και, αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις των δύο πλευρών, αυτό είναι αρκετά πιθανό να συμβεί.

Ο Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault, δε θέλει να υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην αλλαγή του ονόματος, ώστε να υπάρξει και πάλι το λογότυπο της Renault στο άθλημα όχι μόνο ως κατασκευαστής κινητήρων. Ο επί κεφαλής της Lotus, Gerard Lopez, πιστεύει πως η συμφωνία είναι μια σχεδόν τελειωμένη απόφαση, τονίζοντας ότι μένουν μόνο τα τυπικά, ενώ είναι περήφανος για αυτά που έχει πετύχει η Lotus.

Νομίζω ότι λίγο-πολύ έχουμε συμφωνήσει με τη Renault. Καταλαβαίνω ότι η Renault έχει ακόμα μερικά πράγματα να κάνει, όπως να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Formula 1 και τη FOM, αλλά η συμφωνία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί τώρα.

Μου ζήτησαν να μείνω (στα paddock), έτσι, όταν υπάρξει η εξαγορά, θα μείνω. Πήρα μια ομάδα που τερμάτιζε 8η στο πρωτάθλημα και φτάσαμε να κερδίζουμε αγώνες, μαζί με 23 βάθρα, έτσι είναι πολύ συναρπαστικός χρόνος για μία ιδιωτική ομάδα. Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...