Κάτι πολύ δυνατό ετοιμάζει η Apollo

Σχετικά άρθρα

2017-apollon

Πλησιάζει η έκθεση της Γενεύης και εκεί η αναδιαρθρωμένη Gumpert GmbH, μετά την εξαγορά της από την Ideal TeamVenture, και την μετονομασία της σε Apollo Automobil GmbH, θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, το οποίο μέχρι χθες ξέραμε ότι είχε κωδική ονομασία “Arrow”, και σήμερα μέσα από την παραπάνω teaser φωτογραφία μαθαίνουμε ότι θα ονομαστεί ApolloN.

Από τη φωτογραφία διακρίνεται ότι το supercar θα έχει μαύρη οροφή και κολόνες, φαρδιές πλαϊνές ποδιές, έντονα φτερά που φιλοξενούν μεγάλες ζάντες με ελαστικά της Michelin, ενώ φαίνεται ότι θα διαθέτει και κεραμικά δισκόφρενα.

Η εταιρία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, αλλά αρκέστηκε στην εξής δήλωση:

Ακόμα και σήμερα κατασκευάζουμε το ταχύτερο αυτοκίνητο δρόμου στον πλανήτη, είμαστε και θα είμαστε πάντα μια δύναμη ανήσυχη για επιδόσεις, και για εμάς τους μηχανικούς, αυτός είναι αρκετός λόγος. Εδώ σας παρουσιάζουμε το ApolloN. To ApolloN θα σηματοδοτήσει το πρώτο ορόσημο της Apollo Automobil. Μείνετε συντονισμένοι για το νέο κεφάλαιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...