Με νέο turbo και η McLaren-Honda στον Καναδά

Σχετικά άρθρα

McLaren-Honda

Η εξέλιξη των μονοθεσίων φαίνεται ότι έχει πάρει φωτιά και μετά την Ferrari και η ομάδα της McLaren-Honda θα φέρει ένα νέο ανασχεδιασμένο turbo για το GP του Καναδά που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Honda ξόδεψε δύο από τα τοκενς της και θα παρουσιάσει ένα νέο ανασχεδιασμένο turbo το οποίο θα εστιάσει κυρίως στην προσπάθεια να γίνεται καλύτερα η ανάκτηση ενέργειας από αυτό. Η χρησιμοποίηση των αναβαθμίσεων τελικά είναι γεγονός, καθώς ο Yusuke Hasegawa την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αναποφάσιστος αν θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσουν ή όχι. Τα τεστ στο δυναμόμετρο έδειξαν ότι τελικά θα έπρεπε να τις χρησιμοποιήσουν.

Η McLaren-Honda ξόδεψε τα πρώτα της δύο τόκενς και έτσι της υπολείπονται 12 ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Ferrari έχει ξοδέψει τα περισσότερα τοκενς και της απομένουν μόλις 4 ακόμα, στην Mercedes απομένουν 11, ενώ στην Renault απομένουν 14.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...