Αναποφάσιστη η Honda για τον αναβαθμισμένο κινητήρα

Σχετικά άρθρα

The McLaren Honda MP4-30 of Fernando Alonso in the garage.

Αναποφάσιστη φαίνεται να είναι Honda όσο αναφορά το πότε θα φέρει στην πίστα τον νέο της αναβαθμισμένο κινητήρα. Αρχικά η ιαπωνική εταιρεία είχε κάνει γνωστό ότι η αναβάθμιση αυτή θα ερχόταν στο Μονακό, αλλά αποφασίστηκε τελικώς να περιμένει για το GP του Καναδά.

Τελικά δια στόματος, Yusuke Hasegawa, επί κεφαλής της Honda F1, υπάρχουν πιθανότητες η αναβάθμιση αυτή να μην έρθει ούτε στο Μόντρεαλ.

Σίγουρα η δύναμη στον κινητήρα παίζει μεγάλο ρόλο στην πίστα του Καναδά, γιατί είναι ένας αγώνας με φουλ γκάζι και πολλά φρένα. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η κατανάλωση του κινητήρα, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε πολλές αναβαθμίσεις εδώ, αλλά θα δούμε. δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα κάνουμε.

Πολλές από αυτές τις νέες αναβαθμίσεις τις έχουμε δοκιμάσει στο δυναμόμετρο στην Sakura και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα μας είναι να πιστοποιήσουμε ότι αυτά είναι εντάξει για τον επόμενο αγώνα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...