Το Range Rover MY2017 θα προσφέρεται και με 2-λιτρο πετρελαιοκινητήρα

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Η Land Rover μόλις αποκάλυψε πως το Range Rover Sport MY2017 θα έχει ως entry level κινητήρα τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας, o οποίος παράγει 240 ίππους, 500 Nm ροπής και οι εκπομπές του είναι 164 γρ/χλμ., επιταχύνει για τα 0-96 χλμ/ώρα σε 8 δευτερόλεπτα.

Σίγουρα δεν απογειώνει τον χαρακτηρισμό “Sport” που υπάρχει δίπλα στο όνομα του μοντέλου, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους προτιμούν κάτι πιο “προσγειωμένο” από τον 5-λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8.

Για τους πελάτες της Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο το Range Rover Sport θα προσφέρεται και με τον V6 3-λιτρο βενζινοκινητήρα που παράγει 340 άλογα και 450 Nm ροπής, με το 0-96 χλμ/ώρα να γίνεται σε αυτή την περίπτωση σε 7,1 δευτερόλεπτα και τις εκπομπές ρύπων να είναι στα 243 γρ/χλμ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι τεχνολογίες που θα ενσωματώνει το Range Rover MY2017, με μερικές από αυτές να είναι ο “έξυπνος” περιοριστής ταχύτητας, το σύστημα Advanced Tow Assist (σύστημα υποβοήθησης για μανούβρες με τρέιλερ) και το Blind Spot Assist.

Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται το νέο InControl Touch Pro σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 10 ιντσών που θα επιτρέπει την απευθείας εγκατάσταση εφαρμογών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...