Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά.

Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς για να εργαστούν πάνω στα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζουν οι εταιρίες του ομίλου, τα οποία θα βγουν στην αγορά μέχρι το 2030, ξεκινώντας με το ηλεκτρικό Range Rover αργότερα φέτος.

Με βάση το Gaydon Engineering Center και το Whitley Future Energy Lab, 40 από τις νέες θέσεις εργασίας θα επικεντρωθούν στην ηλεκτρική αρχιτεκτονική και τις τεχνολογίες μπαταριών που είναι ζωτικής σημασίας για αυτά τα αμιγώς ηλεκτρικά.

Αυτοί θα ασχοληθούν πάνω σε προηγμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, τον σχεδιασμό των κυψελών της μπαταρίας, του πακέτου της μπαταρίας και των συστημάτων λογισμικού.

Οι υπόλοιπες νέες θέσεις καλύπτουν την πρόωση, την ενσωμάτωση της αρχιτεκτονικής υψηλής τάσης, τον σχεδιασμό εξαρτημάτων του ηλεκτρικού συστήματος και την ανάπτυξη τεχνολογίας ταχείας φόρτισης.

Αυτές οι νέες θέσεις προστίθεται στους 300 τεχνικούς που ανακοινώθηκαν πριν λίγους μήνες, 100 από τους οποίους θα είναι τεχνικοί συντήρησης που θα φροντίζουν τα 700 ρομπότ στη νέα αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής αμαξώματος της JLR στο Solihull, αξίας 130 εκατομμυρίων λιρών.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος της στρατηγικής Reimagine της JLR, ύψους 15 δισ. λιρών, για τη μετάβαση της εταιρείας στην εποχή του ηλεκτρισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...