Η Mercedes έχει πουλήσει 4.000.000 SUV μέχρι σήμερα

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Με αιχμή του δόρατος τις πωλήσεις των SUV, η Mercedes οδεύει ολοταχώς στο να κλείσει τη χρονιά πρώτη στις πωλήσεις στον κλάδο των πολυτελών αυτοκινήτων. Μόνο το μήνα Αύγουστο παρέδωσε σε πελάτες της 156.000 οχήματα, παρουσιάζοντας αύξηση 11,8% σε σχέση με τον προηγούμενο. Τα τελευταία 3,5 χρόνια, κάθε μήνας κλείνει με αύξηση πωλήσεων, με τη Mercedes από την αρχή του έτους μέχρι και τον Αύγουστο να έχει πουλήσει 1.326.635 αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας αύξηση 11,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η αύξηση στις πωλήσεις των SUV οχημάτων της είναι εντυπωσιακή, της τάξης του 40%, έχοντας παραδώσει μόνο τότε 56.286 μονάδες. Η εταιρία πετυχαίνοντας το διπλασιασμό των πωλήσεων της από το 2011 έχει πωλήσει συνολικά πάνω από τέσσερα εκατομμύρια SUV μέχρι σήμερα. Το SUV που ήρθε πρώτο στην προτίμηση των αγοραστών αυτό τον μήνα ήταν η GLA και ακολούθησε η ελαφρώς μεγαλύτερη GLC.

2017 Mercedes-Benz GLC-Class Coupe

Ο Ola Kallenius, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Daimler AG υπεύθυνος για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις της Mercedes-Benz Cars δήλωσε:

Η Mercedes-Benz έχει ήδη παραδώσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια SUV σε πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Η δημοτικότητά τους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Χάρη στο διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, τα SUV συνέβαλαν και πάλι σημαντικά στο να επιτευχθεί ρεκόρ πωλήσεων από τη Mercedes-Benz τον Αύγουστο.

Η αύξηση των πωλήσεων SUV οχημάτων από τη Mercedes θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια καθώς οι εταιρία θα φέρει νέα SUV στην αγορά και θα ανανεώσει τα υπάρχοντα. Πρώτη έρχεται η Mercedes-AMG GLC43 Coupe που θα βγει στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2017 ακολουθώντας την η ανανεωμένη GLA, καθώς και μια coupe έκδοσή αυτής το πρώτο εξάμηνο του 2017. Επίσης στα τέλη του ίδιου έτους αναμένεται το πρώτο pick up που θα κατασκευάσει η Mercedes να βγει στους δρόμους. Η πληθώρα επιλογών σε κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης καθώς και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της αναμένεται πως θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τα νούμερα των πωλήσεων. Τέλος οι μηχανικοί της Mercedes εργάζονται ήδη για ένα καινούργιο G-Class που πιθανολογείται ότι θα βγει στην αγορά το 2018 ή 2019.

Ener-G-Force

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...