Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον Ισπανό να οδηγεί για την Mercedes τις σεζόν του 2025 και του 2026.

Η Mercedes ήλπιζε ότι ο Max Verstappen θα ήταν διαθέσιμος λόγω της υπόθεσης Horner στην Red Bull, αλλά φαίνεται πως ο Ολλανδός θα παραμείνει στην ομάδα του, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν λάβει κανείς υπόψη τις επιδόσεις τους στην πίστα. Ο Verstappen κέρδισε τρεις από τους τέσσερις πρώτους αγώνες την σεζόν και παραμένει το απόλυτο φαβορί για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με τον Alonso να έχει ανανεώσει με την Aston Martin, ο Sainz φαντάζει η καλύτερη επιλογή για την Mercedes. Ο Ισπανός έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα του στη Formula 1 και στους τέσσερις αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, έχει κερδίσει τον έναν, το GP της Αυστραλίας και έχει ανέβει στο βάθρο άλλες δύο φορές.

Σε ότι αφορά τον Andrea Kimi Antonelli, αυτός αναμένεται να πάρει μια θέση στην Williams για μερικά χρόνια, όπως συνέβη και με τον George Russell, ο οποίος πέρασε τρία χρόνια στην ομάδα της Williams προτού βρεθεί στην Mercedes.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...