Κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το Jeep Wrangler 6X6 Tomahawk

Σχετικά άρθρα

g-patton-jeep-wrangler-6x6-chinese8

Η Κινέζικη εταιρεία G. Patton παρουσίασε στο Chengdu Auto Show την έκδοση 6Χ6 του Jeep Wrangler με την ονομασία Tomahawk και ουσιαστικά θυμίζει την αντίστοιχη έκδοση της Mercedes G63 AMG 6X6.

Η G.Patton πήρε ένα Wrangler έκοψε την πίσω κολόνα, έβαλε την καρότσα από pickup και πρόσθεσε μια σκληρή οροφή, με σκοπό να μεγαλώσει τον χώρο και να προστεθεί ο επιπλέον πίσω άξονας. Το Tomahawk φοράει τον 3,6 λίτρων V6 Pentastar με superchanger αλλά η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις επιδόσεις ή άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η σχεδίαση του είναι ίδια με τα απλά Wrangler, εκτός από κάποιες αλλαγές στην μάσκα και στο πλαϊνό μέρος, ενώ φορά λάστιχα Mickey Tompson 35 ιντσών και 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό του παραμένει το ίδιο με το κλασσικό μοντέλο ντυμένο με πορτοκαλί επενδύσεις. Τέλος, το Tomahawk θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

ΠηγήCarNewsChina

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...