Οδηγός μιας DeLorean πιάστηκε να τρέχει με ταχύτητα “ταξιδιού στον χρόνο”

Σχετικά άρθρα

2882

O Nigel Mills πιάστηκε να τρέχει με ταχύτητα 88 μιλίων/ώρα (142 χλμ/ώρα), στο αυτοκινητόδρομο A12 κοντά στη πόλη Margaretting του Essex της Αγγλίας, με το όριο σε εκείνο το σημείο να είναι 70 μίλια/ώρα (113 χλμ/ώρα).

Και θα μου πεις είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που παραβιάζει τα όρια ταχύτητας, δεχόμενος κλήση; Προφανώς και όχι, καθώς ο λόγος που έγινε viral το συγκεκριμένο περιστατικό είναι γιατί ο 55-χρονος Βρετανός οδηγούσε την DMC DeLorean του στην ίδια ακριβώς ταχύτητα που χρειαζόταν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στον χρόνο στην ταινία “Back to the Future“. Δε μπορεί να πεις, διαβολική σύμπτωση.

Ο Mills, όμως, αρνήθηκε ότι ήθελε κάνει ταξίδι στον χρόνο, αναφέροντας:

Βγάζω το αυτοκίνητο από το γκαράζ μου μόνο λίγες φορές το χρόνο. Ήταν 11 το πρωί της Κυριακής και ο δρόμος ήταν εντελώς άδειος.

Ο Mills αγόρασε την DeLorean του για £22.000 (€25.570) και δήλωσε μεγάλος οπαδός της ταινίας, αλλά παρόλα αυτά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό δικαστήριο Chelmsford Magistrates Court. Όμως, η υπόθεση του δεν δικάστηκε, καθώς οι δύο αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν εμφανίστηκαν.

ΠηγήThe Guardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...