Τον περασμένο Μάιο η DeLorean Motor Company παρουσίασε το Alpha5, αλλά η εταιρία δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία του John DeLorean που είχε βγάλει στην αγορά το DMC-12.

Η κόρη του John DeLorean, η Kat DeLorean Seymour, έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρία, την DeLorean Next Generation Motors (DNG Motors) και ευελπιστεί πως θα καταφέρει να βγάλει στην αγορά τον διάδοχο του DMC-12.

Το αυτοκίνητο έχει ήδη δημιουργηθεί ψηφιακά και φέρει την σχεδιαστική υπογραφή των Angel Guerra και Allan Portilho. Ονομάζεται Model-JZD, με τα αρχικά JZD να προέρχονται από το όνομα του πατέρα της, του οποίου το πλήρες όνομα είναι John Zachary DeLorean.

Με το Model-JZD η Kat DeLorean θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στον πατέρα της που πέθανε το 2005, με το αυτοκίνητο να διαθέτει gullwing πόρτες και αρκετά ακόμη σχεδιαστικά στοιχεία που αντλούν έμπνευση από το DMC-12.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, εκτός του ότι το πρώτο πρωτότυπο θα κατασκευαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του να γίνονται μέχρι το τέλος του έτους.