Τρία αδέρφια από την Αυστρία υπόσχονται καλύτερους ηλεκτροκινητήρες από τη Tesla

Σχετικά άρθρα

Kreisel-Elektroauto-Batterie-640x368 (Copy)

H Kreisel Electric παράγει ήδη μπαταρίες και ηλεκτρικούς κινητήρες και κατασκευάζει πρότυπα, ενώ δέχεται καθημερινά περίπου 20 αιτήσεις από διαφορετικές εταιρίες για παροχή βοήθειας στη δημιουργία οχημάτων.

Σύμφωνα με τα αδέρφια, το μυστικό της επιτυχίας τους κρύβεται πίσω από τις τεχνικές ψύξης και συγκόλλησης  με laser που επιτρέπει στις μπαταρίες να χρησιμοποιούν τη μέγιστη ισχύ καλύτερα από τις αντίστοιχες της Tesla.

Ο Marcus Kreisel σημειώνει χαρακτηριστικά:

Όλοι ψάχνουν για μία λύση, κάτι που εμείς έχουμε καταφέρει. Οι εταιρίες έρχονται και μας προσφέρουν τα σχέδιά τους. Πραγματικός ανταγωνιστής δεν υπάρχει.

Η εταιρία αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε ένα γκαράζ όχι πού μεγαλύτερο από εκείνο ενός σπιτιού. Το τρίο, όμως, στοχεύει ψηλά και θα κατασκευάσει το πρώτο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών ιόντων λιθίου της Αυστρίας. Όλοι ελπίζουν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει το επόμενος έτος και θα μπει σε πρόγραμμα η κατασκευή 100.000 οχημάτων μέσα στα επόμενα 2 χρόνια κάνοντας πραγματικότητα τη συμφωνία ανάμεσα στη Kreisel Electric και μία εταιρία που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.Το εργοστάσιο μεγέθους 300.000 τ.μ. θα είναι αρκετό για να παράξει 6.000 μπαταρίες μέσα στο 2017.

Τελευταία παραγγελία που έλαβε η Αυστριακή εταιρία, ήταν 2.000 ηλεκτρικά συστήματα κίνησης από τη VDL Groep για ένα στόλο ηλεκτρικών Mercedes-Benz Sprinters στην Ολλανδία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...