H VW θα πληρώσει 175 εκατ. δολάρια σε δικηγόρους

Σχετικά άρθρα

VILNIUS - OCT 2: VW dealership logo on Oct. 2, 2014 in Vilnius, Lithuania. Volkswagen is a German automobile manufacturer and the biggest German automaker and the third largest automaker in the world.

Η Volkswagen, η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου αντιμετωπίζει πλέον τα απόνερα που άφησε πίσω του το Dieselgate και για λύσει τα προβλήματα αυτά, πληρώνει χρήματα. Όπου όμως υπάρχουν χρήματα και προβλήματα, υπάρχουν και δικηγόροι, γι’αυτό και το VW Group συμφώνησε να πληρώσει 175 εκατ. δολάρια στους Αμερικάνους δικηγόρους που αντιπροσώπευαν τους κατόχους των 475.000 αυτοκινήτων με τον 2.0 TDI κινητήρα που επηρεάζονται από το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών ρύπων.

175 εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά χρήματα, αλλά είναι σχεδόν τα μισά από αυτά που ζητούσαν οι δικηγόροι (332,5 εκατ. δολάρια) τον περασμένο Αύγουστο. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις αμοιβές και τα έξοδα που δημιουργήθηκαν από την εκπροσώπηση τους λόγω του Dieselgate.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...