Η one-off Pagani Zonda ZoZo τράκαρε στο Τόκιο

Σχετικά άρθρα

pagani-zonda-zozo-1068x710

Η one-off Pagani Zonda ZoZo του Ιάπωνα δισεκατομμυριούχου, Yusaku Maezawa, τράκαρε στο Τόκιο. Η Pagani κατασκεύασε τη ZoZo για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου online καταστήματος στην Ιαπωνία “Zozotown”, απ’ όπου και δανείστηκε το όνομα της. Η ZoZo είναι βαμμένη σε μωβ χρώμα όπως και οι δαγκάνες των φρένων της, επίσης διαθέτει δύο επιπλέον πίσω φωτιστικά σώματα, αντίστοιχα με αυτά της Zonda R και πρόσφατα την είδαμε να έχει καλυμμένους τους θόλους των πίσω τροχών.

2015-paganizondazozo-03

Για το ατύχημα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες πέρα του ότι έλαβε μέρος στην Ιαπωνική πρωτεύουσα. Από τις φωτογραφίες δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το μόνο που φαίνεται να έχει πληγωθεί είναι η μωβ ZoZo και ίσως ο εγωισμός του 41χρονου επιχειρηματία.

zonda-zozo

Η Pagani τράκαρε με μια Maybach 62S και η ζημιά της one-off Pagani Zonda ZoZo φαίνεται να περιορίζεται στο μπροστινό μέρος και να είναι επισκευάσιμη.  Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί η Pagani να επισκευάσει ένα τρακαρισμένο supercar της.

ΠηγήAutogespot

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...