Στις 24 Φεβρουαρίου το νέο μονοθέσιο της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Πάνω από τρεις μήνες έχουν οι ομάδες μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, στις 26 Μαρτίου, ενώ το πρώτο από τα δύο 4ήμερα τεστ θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου (το δεύτερο ξεκινά στις 7 Μαρτίου). Αυτό σημαίνει πως τα περισσότερα νέα μονοθέσια θα μας έρθουν τον δεύτερο μήνα του νέου έτους, με τη Ferrari να γίνεται η πρώτη που γνωστοποιεί την ημερομηνία παρουσίασης.

Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, το νέο της «όπλο» για την ερχόμενη σεζόν θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Η κωδική του ονομασία είναι 668, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα πώς θα πραγματικά θα ονομάζεται, αφού η Scuderia δεν ακολουθεί κάποιον συγκεκριμένο κανόνα στην ονοματολογία, κάτι που κάνουν οι περισσότερες ομάδες.

Το ιταλικό αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί φυσικά στο Maranello και φυσικά θα τρέξει για πρώτη φορά στην πίστα του Fiorano. Η Ferrari θέλει να κλείσει την τρύπα στο αεροδυναμικό κομμάτι, με τον Maurizio Arrivabene να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...