Πάνω από τρεις μήνες έχουν οι ομάδες μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, στις 26 Μαρτίου, ενώ το πρώτο από τα δύο 4ήμερα τεστ θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου (το δεύτερο ξεκινά στις 7 Μαρτίου). Αυτό σημαίνει πως τα περισσότερα νέα μονοθέσια θα μας έρθουν τον δεύτερο μήνα του νέου έτους, με τη Ferrari να γίνεται η πρώτη που γνωστοποιεί την ημερομηνία παρουσίασης.

Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, το νέο της «όπλο» για την ερχόμενη σεζόν θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Η κωδική του ονομασία είναι 668, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα πώς θα πραγματικά θα ονομάζεται, αφού η Scuderia δεν ακολουθεί κάποιον συγκεκριμένο κανόνα στην ονοματολογία, κάτι που κάνουν οι περισσότερες ομάδες.

Το ιταλικό αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί φυσικά στο Maranello και φυσικά θα τρέξει για πρώτη φορά στην πίστα του Fiorano. Η Ferrari θέλει να κλείσει την τρύπα στο αεροδυναμικό κομμάτι, με τον Maurizio Arrivabene να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς του.

  • georgekaras

    μια χαρα στα καρναβαλια

  • Renesis1

    Μακάρι η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από τη περσινή. Μακάρι οι νέοι κανόνες να σηματοδοτήσουν και μια νέα αρχή για τη Scuderia, γιατί κάθε χρόνο μένουμε με τις δηλώσεις αισιοδοξίας στην αρχή και μετά μια πάλι από τα ίδια..