Mercedes-Benz E-Class Coupe Edition 1

Σχετικά άρθρα

Όπως μας έχει συνηθίσει η Mercedes, λίγο μετά την παρουσίαση της νέας E-Class Coupe παρουσίασε την έκδοση Edition 1 για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της coupe.

Η νέα E-Class Coupe Edition 1 διατίθεται σε μια νέα απόχρωση του λευκού -Cashmere White σύμφωνα με την εταιρεία-, φορά ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών της AMG, διαθέτει νέα μάσκα, μαύρους καθρέφτες και ταμπελάκια Edition 1. Στον στάνταρ εξοπλισμό συναντάμε, το προαιρετικό στις υπόλοιπες εκδόσεις, Night Package και διάφορα έξτρα από το AMG Line.

Το εσωτερικό έχει δεχτεί τις επεμβάσεις της AMG Line και διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό, κάποια μέρη του εσωτερικού είναι καλυμμένα από δέρμα Nappa, διαθέτει διακοσμητικά piano black στην κεντρική κονσόλα, νέα πατάκια και ταμπελάκια Edition 1. Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες και θα παραχθεί μόνο σε 555 μονάδες σε όλο τον κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...