Η Tesla αυξάνει τις τιμές της στην Αγγλία λόγω Brexit

Σχετικά άρθρα

Με την ενεργοποίηση του άρθρου 50 από την αγγλική κυβέρνηση, που θα συντελέσει στην έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να πραγματοποιείται τον ερχόμενο Μάρτιο (αν δεν γίνει κάποια “κωλοτούμπα”), πολλές εταιρίες έχουν δηλώσει ότι αυτό θα αυξήσει τις τιμές των προϊόντων τους.

Η Tesla είχε, εδώ και αρκετό καιρό, ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τις τιμές των μοντέλων της κατά 5%, από την 1η του χρόνου, αλλά τελικά αυτή θα ισχύσει από την 15η μέρα του χρόνου. Η αμερικάνικη εταιρία αναφέρει ότι η εντυπωσιακά μεγάλη ζήτηση των μοντέλων της ήταν η αιτία για την περίοδο χάριτος.

Η αύξηση των τιμών αιτιολογείται από την αποδυνάμωση της βρετανικής λίρας, σε σύγκριση με το δολάριο, με την ισοτιμία να είναι περίπου 17% πιο αδύναμη μετά τη ψηφοφορία για το Brexit (10% σε σχέση με το ευρώ) που έλαβε χώρα το περασμένο καλοκαίρι. Η αύξηση στις τιμές της Tesla δεν επηρεάζει τα στοκ αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη στις αντιπροσωπείες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...