Hakkinen: Ο Bottas μπορεί να γίνει Πρωταθλητής με τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να γνωστοποιήσει τον οδηγό της πριν από τις 3 Ιανουαρίου. Το ημερολόγιο δείχνει 9 Ιανουαρίου και οι Γερμανοί δεν έχουν πει ποιος θα είναι ο team-mate του Lewis Hamilton για το 2017, αν και οι φήμες θέλουν τον Valtteri Bottas ήδη να έχει επισκεφθεί το εργοστάσιο της ομάδας στο Brackley.

Ο Φινλανδός έχει δείξει μερικά πολύ καλά σημάδια στην 4χρονη πορεία του στη Formula 1, έχοντας κερδίσει τον Felipe Massa, που λέγεται ότι έχει συμφωνήσει ήδη για την επιστροφή του στο Grove, δίπλα στον Lance Stroll. Ο Bottas, αν τελικά θα αγωνιστεί με τη Mercedes την ερχόμενη σεζόν, καλείται να αντιμετωπίσει τον Hamilton, που είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος.

Ένας συμπατριώτης του θεωρεί πως ο 27χρονος μπορεί να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μέλλον με τη γερμανική ομάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον δις Πρωταθλητή και πρώην οδηγό της McLaren, Mika Hakkinen, ο οποίος δήλωσε:

Η κατάσταση δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για έναν οδηγό όταν μια ομάδα σε θέλει. Ειδικά αν αυτή η ομάδα κυριαρχεί στη Formula 1, όπως η Mercedes, είναι ένα όνειρο. Μπορώ να φανταστώ τον Bottas να κερδίζει το πρωτάθλημα. Όταν πηγαίνεις σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή και μπορεί να κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα, τότε είναι δική σου υπόθεση να βελτιωθείς, να πάρεις αυτές τις νίκες και τα πρωταθλήματα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...