Ο Massa δέχτηκε την πρόταση να επιστρέψει στην Williams

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι η χειμερινή silly season στην Formula 1 φτάνει προς το τέλος της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Motorsport, αλλά και από βραζιλιάνικο μέσο, ο Felipe Massa αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά.

Αυτό θα γίνει για λογαριασμό της Williams, και παρόλο που ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο, αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Massa συμφώνησε να πάρει πίσω την απόφαση του να βάλει τέλος στην καριέρα του στην F1, με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα από το Grove στις μεγάλες προκλήσεις που φέρνει η νέα σεζόν με τους νέους κανονισμούς.

Να θυμίσω ότι η Williams έχει υπογράψει τον 18-χρονο rookie Lance Stroll ως έναν από τους οδηγούς της για την επόμενη χρονιά, και ήταν κρίσιμο για την ομάδα να διατηρήσει κάποιον οδηγό με μεγαλύτερη εμπειρία για το 2017.

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Massa ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την κάλυψη της κενής θέσης του πρωταθλητή Nico Rosberg στην Mercedes από τον Valtteri Bottas, με την γερμανική ομάδα να έχει τονίσει ότι η ανακοίνωση για τον νέο οδηγό της δεν θα γίνει πριν τις 4 Ιανουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...