O Bottas επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Mercedes στο Brackley

Σχετικά άρθρα

Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια ή ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Όποια παροιμία και να επιλέξεις το αποτέλεσμα φαίνεται ότι είναι το ίδιο, με την επίσκεψη του Valtteri Bottas, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του, στο εργοστάσιο της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes για την F1, στο Brackley της Αγγλίας, να υποδηλώνει πρακτικά ότι ο 27-χρονος Φιλανδός θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του αποχωρήσαντα Nico Rosberg.

Η γερμανική ομάδα έχει αναφέρει ότι οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά τις 4 Ιανουαρίου, αλλά η επίσκεψη του Bottas στο εργοστάσιο είχε προφανώς χαρακτήρα γνωριμίας με τα μέλη της ομάδας, καθώς και να του πάρουν μέτρα για το νέο κάθισμα.

Αν τελικά γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, αφήνεται κενή η μια θέση στην Williams, με τις μέχρι σήμερα φήμες να αναφέρουν ότι ο Massa έχει δεχτεί την πρόταση να επιστρέψει στην βρετανική ομάδα, και να πλαισιώσει τον νεαρό Lance Stroll.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...