Αναβάλλεται για το 2017 η ανακοίνωση του οδηγού της Mercedes

Σχετικά άρθρα

nico-rosberg

Ο αρχικός στόχος της Mercedes ήταν η ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού της για το 2017 εντός τη μήνα που διανύουμε. Με τον Fernando Alonso να αποκλείει κάθε σενάριο για αποχώρηση από τη McLaren, οι Valtteri Bottas και Pascal Wehrlein έγιναν φαβορί, δίνοντας αρκετή δουλειά στη γερμανική ομάδα, η οποία γνωστοποίησε σήμερα ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση πριν από τις 3 Ιανουαρίου.

Αυτό, δυστυχώς, δίνει ελπίδες στα σενάρια που θα διαβάσουμε, ωστόσο το γνωστό μας φίλτρο θα λειτουργήσει για μία ακόμα φορά, συνεπώς δε θα σου μεταφέρουμε ό,τι κυκλοφορεί, παρά μόνο ό,τι προέρχεται από αξιόπιστες πηγές. Το τελευταίο σενάριο θέλει τη Mercedes να ενδιαφέρεται για τον Bottas, αλλά η Williams προβάλει αντίσταση και θέλει να τον κρατήσει.

Η ομάδα του Brackley λέγεται ότι προσφέρει μέχρι 50% έκπτωση στους κινητήρες που θα πουλάει στη Williams, αφού τα οικονομικά των Βρετανών δεν είναι στα καλύτερά τους. Θα πρέπει, λοιπόν, να περιμένουμε τουλάχιστον 19 ημέρες μέχρι την τελική ανακοίνωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...