Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης 284 αυτοκινήτων Suzuki Αlto 1,0L, με εύρος πλαισίων από MA3GFC31S00117455 έως MA3GFC31S00267519. Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να αντικατασταθεί ο διακόπτης φώτων στοπ καθώς υπάρχει η πιθανότητα αστοχίας του η οποία με την σειρά της θα προκαλέσει την παύση λειτουργίας των φώτων στοπ και την δυσκολία μετακίνησης του επιλογέα ταχυτήτων από την θέση “P” (Parking).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210-9988168.

[Πηγή: Σφακιανάκης ΑΕΒΕ]