Video: Ferrari P4/5 Competizione από μέσα – Part 2

Σχετικά άρθρα

Πίσω τον Οκτώβριο το πρώτο video “Ferrari P4/5 Competizione από μέσα” είχε κυκλοφορήσει από την ομάδα του James Glickenhaus, και σήμερα το δεύτερο video είναι στον αέρα. Όλο αυτό το καιρό βλέπαμε διάφορα video από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου αλλά πάντα αυτά τα ειδικά video είναι καλύτερα!

Στο video o Glickenhaus μιλά για το internet promo που επέλεξαν (έχει αφήσει και σε εμάς σχόλιο εδώ) αλλά και την προσπάθεια της Ferrari να σταματήσει το project! Επίσης βλέπουμε την P4/5 Competizione τόσο μέσα στη πίστα όσο και κατά την διαδικασία κατασκευής της και όλα αυτά επενδυμένα με μια θαυμάσια μουσική.

Να θυμίσω απλά, για όσους δεν το ξέρουν” ότι έχει παρόμοιο σχεδιασμό με την Ferrari Enzo P4/5 που είχε κατασκευάσει ο Pininfarina το 2006 και βασίζεται πάνω σε ένα τροποποιημένο πλαίσιο της F430 Scuderia. Tο αγωνιστικό διαθέτει τον V8 κινητήρα και την ανάρτηση F430 GT2 ALMS και θα κάνει ντεμπούτο στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring με την ομάδα του Glickenhaus, Scuderia Cameron Glickenhaus στις 25 Ιουνίου.

Έχει σχεδιαστεί από τον Jason Castriota, τον άνθρωπο που πλέον είναι αρχισχεδιαστής της Saab

παρουσιάζοντας στη Γενεύη το Saab PhoeniX Concept αλλά έχει σχεδιάσει εκτός των άλλων, το νέο SSC Ultimate Aero II αλλά και τη νέα Stratos.

[Πηγή: p45c.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα