Με μικρές αναβαθμίσεις στην Τουρκία η McLaren

Σχετικά άρθρα

Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά στους ανθρώπους της McLaren, οι οποίοι θέλουν να επαναλάβουν το περσινό 1-2 στην Τουρκία. Η βρετανική ομάδα είχε πολύ καλή στρατηγική στην Κίνα και με μια ανταγωνιστική MP4-26 με τον ταχύτατο και επιθετικό Lewis Hamilton μέσα σε αυτή, έφτασε στη νίκη ύστερα από τον Αύγουστο του 2010 και τον αγώνα στο Spa.

Ο Martin Whitmarsh υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα έχει μερικές αναβαθμίσεις για τον αγώνα στη γειτονική μας χώρα, αλλά δηλώνει επίσης, πως πρέπει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την MP4-26. Ας δούμε τα λόγια του προέδρου της McLaren.

Η νίκη στην Κίνα ήταν μια φανταστική ανταμοιβή για όλη τη σκληρή προσπάθεια που κάναμε στο McLaren Technology Center για να μετατρέψουμε την MP4-26 σε μονοθέσιο νικητή. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ενθαρρυμένοι από το ρυθμό και τη συνέπεια που έδειξαν οι οδηγοί μας σε αυτούς τους 3 πρώτους αγώνες, αλλά η επιστροφή στην Ευρώπη φέρνει νέες προκλήσεις.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας στις κατατακτήριες και στον αγώνα. Επιπλέον, πολλές ομάδες έχουμε ετοιμάσει σημαντικά πακέτα αναβάθμισης για το τουρκικό Grand Prix. Κανείς δεν αντέχει να περιμένει.

Γι’ αυτόν τον αγώνα, εμείς θα αξιολογήσουμε έναν αριθμό από μικρές αναβαθμίσεις, που περιλαμβάνει ορισμένες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις στο αμάξωμα, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής.

Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι αυτός που μπορείς να μας δώσει το πρωτάθλημα και πάμε στην Τουρκιά αποφασισμένοι να κάνουμε τις αναβαθμίσεις μας να δώσουν πρακτικά οφέλη και να δώσουν μια χρήσιμη διαφορά στους οδηγούς μας.

Το περσινό 1-2 της Τουρκία ήταν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες και η μνήμη του συγκεκριμένου αποτελέσματος θα είναι χωρίς αμφιβολία κίνητρο για όλη την ομάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...