Εκεί που διαβάζεις ήρεμος και ξέγνοιαστος την εφημερίδα σου, πέφτεις σ’ αυτή την είδηση και σου βγαίνει ο πρωινός καφές από τη μύτη! Και τι μας λέει η είδηση; Πάρε καφέ ανα χείρας, κάτσε αναπαυτικά και θα σου πω αμέσως!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όμως έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα τη στιγμή που οδηγεί; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η φαντασία σου; Όσο και να προσπαθήσεις, αυτό που έκανε η θεά από τη Φλόριντα των Η.Π.Α δε το βρίσκεις. Ενώ, λοιπόν, οδηγούσε, για να πάει στο πρώτο της ραντεβού, θυμήθηκε ότι ξέχασε να περιποιηθεί συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της, που η εξέλιξη του είδους φρόντισε να αφήσει λίγο πιο τριχωτή. Σκέφτηκε, λοιπόν, μιας και είχε το χρόνο και τις ικανότητες (είπαμε οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα), να του τραβήξει μια κόντρα για να ‘ναι φρέσκο και περιποιημένο! Το κακό, όμως, ήταν ότι ενώ ήταν συγκεντρωμένη στο να περιποιείται τη συγκεκριμένη περιοχή, δεν είδε το φορτηγάκι που ήταν μπροστά της και έπεσε πάνω του. Είναι αυτό που λένε τα κανε μου… σκεμα!

Με δυσκολία προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου για να μη σχολιάσω… το αφήνω σε εσένα… διάβασε το άρθρο και όταν καταφέρεις να σηκωθείς από το πάτωμα απο τα γέλια και μπορέσεις να γράψεις, πες μου τι σκέφτεσαι…