Leaked Photos: Αυτή είναι η Porsche 911 2012 [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι επίσημες φωτογραφίες της νέας Porsche 911 θα διέρρεαν στο internet προτού αυτή παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη σε ένα μήνα. Όπως περίμενες δεν υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό της νέας 911 αφού η Porsche παρέμεινε πιστή στην γραμμή που έχει ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα σημεία που ξεχωρίζουν ασφαλώς είναι τα νέα μπροστά και πίσω LED φωτιστικά σώματα και οι εξωτερικοί πλαϊνοί καθρέπτες που είναι τοποθετημένοι πάνω στις πόρτες Το εσωτερικό του θυμίζει κάτι από τωρινή 997 αλλά έχει επηρεαστεί σαφώς από αυτό της Panamera. Φυσικά όπως ξέρουμε δεν υπάρχει χειρόφρενο αφού έχει αντικατασταθεί από ηλεκτρικό κουμπί.

Μηχανικά τώρα ξέρουμε ότι η έκδοση Carrera S φορά έναν 3.8-λίτρων άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 400 άλογα. Η Carrera θα φορά τον 3.4-λίτρων κινητήρα της Boxster S, ο οποίος θα αποδίδει 350 άλογα.

Θα υπάρχουν δύο κιβώτια διαθέσιμα της ZF, ένα 7-τάχυτο μηχανικό και ένα 7-τάχυτο αυτόματο PDK. Θα είναι κατά 6.35 εκατ. φαρδύτερη με το μετατρόχιο να μεγαλώνει κατά 10 εκατ. Η υβριδική έκδοση θα έχει ακόμη μεγαλύτερο μετατρόχιο για να χωρέσει ο ηλεκτροκινητήρας και θα παρουσιαστεί το 2016. Θα είναι κατά 12-15% αποδοτικότερη στη κατανάλωση καυσίμου. Η έκδοση Carrera πατά πάνω σε 19″ ζάντες στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ η Carrera S 20″.

Η λογική θέλει αύριο ίσως η Porsche μας την παρουσιάσει με όλη την επισημότητα.

Update: Προστέθηκαν ακόμη 6 φωτογραφίες.

[Πηγή: soloporsche]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...