Μουσείο Saab: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Στο σφυρί όλα τα εκθέματα/πρωτότυπα

Σχετικά άρθρα

Την ώρα που στις 14 και 15 Ιανουαρίου οι fans της Saab έκαναν παγκόσμιο meeting σε όλες τις πόλεις του κόσμου “φωνάζοντας” “We are many, We are Saab” (αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο site Saabsunited, ώστε να δεις φωτογραφίες αλλά και video από τα meeting όλου του κόσμου), η Saab ανακοίνωσε ότι πουλά όλο το μουσείο της μαζί με τα εκθέματα, μερικά από τα οποία αυτοκίνητα/πρωτότυπα είναι πραγματικά διαμάντια. Οι συλλέκτες σίγουρα θα χάρηκαν αφού θα μπορέσουν να αγοράσουν μερικά αυτοκίνητα που ποτέ δεν θα είχαν την δυνατότητα, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο νομίζω ότι νοιώθει αμήχανα βλέποντας την ιστορία μιας εταιρίας να βγαίνει στο σφυρί.

Περισσότερα από 120 μοντέλα θα βγούνε στο σφυρί όπου ανάμεσα τους βρίσκονται τα πρώτα αυτοκίνητα της Saab όπως το πρωτότυπο UrSaab, και το Project 92. Η λίστα μεγάλη και ανάμεσα τους βρίσκουμε το πρωτότυπο Saab 98 του 1974, το  Saab 900 Safari του 1980, το Saab 900 Turbo του James Bond του 1981, το Saab 9X Concept, το Subaru 9-6X Concept και άλλα πολλά. Αναλυτικά όλα τα αυτοκίνητα που πωλούνται μπορείς να τα βρεις εδώ.

[Πηγή: Saabsunited]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...