Η Polestar προσθέτει στο ενεργητικό της το πρώην εργοστάσιο της Saab

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ετοιμάζεται να επεκτείνει το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, αναλαμβάνοντας μέρος του πρώην εργοστασίου αυτοκινήτων της Saab στη Σουηδία.

Το κτίριο βρίσκεται στο Trollhattan της Σουηδίας και έχει εμβαδό 15.000 τετραγωνικά μέτρα, και χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως από τη Saab και την National Electric Vehicle Sweden (NEVS) για την ανάπτυξη κινητήρων.

Η ενοικίαση των εγκαταστάσεων θα γίνει από την πόλη Trollhattan, με την Polestar να αναφέρει ότι το νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της θα επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη κινητήρων για το Polestar 5 και το Polestar 6. Επιπλέον, η εγκατάσταση θα χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή συστημάτων μετάδοσης, ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών για τα δύο αυτά μοντέλα.

Το εργοστάσιο του Trollhattan θα προστεθεί στις εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης της Polestar στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και στο Κόβεντρι της Αγγλίας.

Διάβασε ακόμα

Η NEVS απολύει το 95% των υπαλλήλων της και κινδυνεύει με χρεοκοπία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...