VW Golf 7 GTI by HG Motorsport με 308 άλογα [w/video]

Σχετικά άρθρα

golf-7-gti-tuned-to-over-300-ps-and-400-nm-by-hg-motorsport-video-photo-gallery-63556-7

Το Golf GTI, ανεξαρτήτως γενιάς, είναι το αγαπημένο παιδί των βελτιωτών… ιδιαίτερα των γερμανικών οίκων.

Έτσι, με την παρουσίαση της νέας γενιάς Golf GTI, η HG Motorsport έπιασε δουλειά ώστε να μας παρουσιάσει τώρα 3 πακέτα βελτίωσης με διαρκώς αυξανόμενες ιπποδυνάμεις. Με το πρώτο πακέτο, ο κινητήρας που υπό νορμάλ συνθήκες απέδιδε 230 άλογα και 350Nm ροπής, βγάζει 263 άλογα και 376Nm. Το πακέτο περιλαμβάνει carbon εισαγωγή, νέα εξάτμιση και μεγαλύτερο intercooler. Αν σαν ιδιοκτήτης, θέλεις και επαναπρογραμματισμό της ECU, τότε πας στο δεύτερο πακέτο, στο οποίο ο κινητήρας αποδίδει 289 άλογα και 405Nm ροπής ενώ με περαιτέρω refinement του προγράμματος, τα νούμερα ανεβαίνουν ελαφρώς σε 302 άλογα και 444Nm.

Το τρίτο πακέτο, που όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τι περιλαμβάνει, δίνει 6 άλογα παραπάνω και ρίχνει την ροπή στα 435Nm… ναι, είμαι τόσο έκπληκτος όσο εσείς… Αν εξαιρέσουμε πάντως το πρώτο υπό-στάδιο του δεύτερου σταδίου που δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει και το τρίτο στάδιο που είναι απλά περίεργο αφού το κέρδος σε ιπποδύναμη δεν δικαιολογεί την απώλεια σε ροπή, τα νούμερα είναι υποσχόμενα, με δεδομένο τον ελάχιστο χρόνο που έχει σε κυκλοφορία το μοντέλο. Μάλλον είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως έχουμε πολλά ακόμα να δούμε.

[Πηγή: HG-Motorsport.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr