Video: Μοτοσυκλετιστές χτυπούν βίαια έναν οδηγό ενός Range Rover στη Νέα Υόρκη [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

new york (1)

Τι θα έκανες αν περιβαλλόσουν από μια ομάδα μοτοσικλετιστών; Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Μια ομάδα μοτοσικλετιστών οδηγούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης όταν φτάνουν ένα Range Rover. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ακούμπησε το πίσω μέρος μιας μηχανής. Ο οδηγός σταμάτησε, αλλά οι μοτοσυκλετιστές φανερά ενοχλημένοι άρχισαν να τον βρίζουν και να προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός του αυτοκινήτου του. Εκεί ο οδηγός του Range Rover, σε μια τελείως μα τελείως αψυχολόγητη αντίδραση, πατά το γκάζι, παρασέρνοντας αρκετές από της μηχανές στη προσπάθειά του να διαφύγει, αφού όπως δήλωσε, φοβήθηκε για την ασφάλεια της γυναίκας και του παιδιού του, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο

Οι μοτοσυκλετιστές αρχίζουν να καταδιώκουν τον οδηγό ο οποίος κάποια στιγμή κολλά στη κίνηση. Αυτό ήταν. Μερικοί από τους μοτοσυκλετιστές, σπάνε με τα κράνη τους τα τζάμια του Range Rover και γροθοκοπούν βίαια τον οδηγό.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο οδηγός, 33 ετών, δεν είναι σε κώμα, όπως αρχικά είχε βγει η φήμη, αλλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και μέχρι τώρα δεν έχει προβεί σε συλλήψεις.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5ukdkgLYYbw

Ανανέωση: Υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Αρχικά, υπάρχει άτυχος μοτοσυκλετιστής, ο οποίος παρασύρθηκε από το Range Rover. Δεν είναι σε κώμα, αλλά παραμένει σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Μάλιστα τα ξένα μέσα αναφέρουν πως o αναβάτης θα μείνει παράλυτος για την υπόλοιπη ζωή του. Μάλιστα συνελήφθη και ο μοτοσυκλετιστής με την Suzuki (αυτός που ακούμπησε για πρώτη φορά το Range Rover) ως ηθικός αυτουργός της όλης υπόθεσης που δημιουργήθηκε στη συνέχεια. Επίσης συνελήφθη και ο μοτοσυκλετιστής που σπάει με το κράνος του, το παράθυρο του Range Rover.

Bikers-NYC-14

Επίσης κυκλοφόρησαν και μερικά ακόμη video από την καταδίωξη που δείχνουν τους μοτοσυκλετιστές, στη προσπάθεια τους να καταδιώξουν τον οδηγό του Range Rover, να περνάνε με κόκκινο φανάρια, να κινούνται πάνω σε πεζοδρόμιο και άλλα πολλά.

Τέλος κυκλοφόρησε ένα video του 2011 στο οποίο δείχνει μερικούς μοτοσυκλετιστές να επιτίθενται και σε έναν οδηγό ενός Prius.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0ujSkztMRrs

[Πηγή: Daily Mail, NY Daily News, YouTube, NY Post]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...