Επιστρέφει ο Προδρόμου στη McLaren

Σχετικά άρθρα

Peter+Prodromou+F1+Grand+Prix+Great+Britain+zcHJeV6A1Hux

H McLaren είναι έτοιμη να προσθέσει στην ομάδα της ένα βασικό μέλος του σχεδιαστικού τμήματος της Red Bull και άμεσο συνεργάτη του Andian Newey, Peter Προδρόμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Προδρομου θα επιστρέψει στην ομάδα της McLaren από την οποία έφυγε μαζί με τον Adrian Newey με προορισμό τη Red Bull το 2006. Όμως ο Προδρόμου θα ενταχθεί στην ομάδα της McLaren το 2015, λόγο ότι πρέπει να μείνει ένα χρόνο εκτός F1.

O επικεφαλής της ομάδας της McLaren, Martin Whitmarsh είχε υποσχεθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κορέα κάποιες ηχηρές μεταγραφές στον τομέα των μηχανικών.

Για να δούμε τι δήλωσε σχετικά ο Martin Whitmarsh:

Φέτος δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι εκεί πού βρισκόμαστε, οπότε κάνουμε προσλήψεις στην τεχνική ομάδα. Η ενίσχυση θα είναι αρκετή και έχουν μπει αρκετά νέα μέλη φέτος. Υπάρχουν μερικά ονόματα ακόμα που θα ανακοινωθούν και θα δημιουργήσουν πρωτοσέλιδα. Έτσι, υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που συμβαίνουν. Έχουμε να δούμε τους εαυτούς μας ως ομάδα από την κορυφή της διοίκησης μέχρι την τεχνική μας ομάδα για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες το συντομότερο δυνατό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα