Φήμες: Η Ferrari θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της 23-25 Ιανουαρίου

Σχετικά άρθρα

2013 Ferrari Reveal

Στις 28 Ιανουαρίου στην Jerez, θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης των νέων μονοθεσίων Formula 1. Παρόλο που καμία ομάδα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης των νέων μονοθεσίων της, οι φήμες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ανάμεσα στα MME.

Η Caterham εικάζεται πως είναι η πρώτη ομάδα που θα τολμήσει να αποκαλύψει το μονοθέσιό της, με την ερχόμενη Τετάρτη 8 του μηνός να είναι η πιθανή ημερομηνία. Η Ferrari από την πλευρά της και εφόσον το επιτρέπει ο καιρός, πιθανότατα θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της μεταξύ 23 και 25 του μήνα, κινηματογραφώντας κάποια πλάνα για την διαφήμιση της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις φήμες της Gazzetta dello Sport, διαψεύδονται οι δηλώσεις του Luca di Montezemolo για παρουσίαση στις 28 Ιανουαρίου και συνέντευξη οδηγών μία μέρα νωρίτερα. Η αλήθεια μάλλον κρύβεται κάπου στη μέση, με την Ιταλική εταιρία να παρουσιάζει το μονοθέσιό της λίγο πριν τις δοκιμές και φροντίζοντας έπειτα για την έγκαιρη μεταφορά του στην Ισπανία.

[Πηγή: F1Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...