Η Red Bull θα συμβουλευτεί gamer για την εξέλιξη του προσομοιωτή της! [w/video]

Σχετικά άρθρα

National-finals

Πρόκειται για τον 22-χρονο Ουαλό Jann Mardenborough, νικητή του GT Academy το 2011. Ο Mardenborough ξεπέρασε 90,000 άλλους gamers για να προκριθεί στην τελική φάση του διαγωνισμού και μετά από την επιτυχία σε αυτόν, έγινε επίσημος οδηγός της Nissan, λαμβάνοντας μέρος στο Βρετανικό Πρωτάθλημα GT το 2013 και στον περίφημο αγώνα του Le Mans πέρυσι, τερματίζοντας μάλιστα στο βάθρο της κατηγορίας LMP2.

Ο Ουαλός έχει εμπειρία και σε μονοθέσια, έχοντας αγωνιστεί στα FIA European F3 και British F3 και ελπίζει η συνεργασία του με τη Red Bull να τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο του όνειρο, τη Formula 1. Έτσι, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του GP3 με την ομάδα του Christian Horner, Arden International. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί φυτώριο για οδηγούς Formula 1, αφού στα 4 χρόνια ύπαρξής του, 3 πρωταθλητές έχουν κάνει το μεγάλο βήμα (Gutierrez, Bottas, Kvyat), ενώ πολλοί ακόμη οδηγοί έχουν πάρει μέρος σε επίσημες δοκιμές με μονοθέσια F1.

Αυτός είναι ο υπέρτατος στόχος, αλλά απλώς προσπαθούμε να δούμε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω και να δω αν μπορώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Εάν βελτιώνομαι, τότε νομίζω ότι είναι πιθανό (να φτάσω στη Formula 1).

Είναι σίγουρα ένα βήμα πάνω από τη Formula 3 και το προηγούμενο έτος. Δοκίμασα το αυτοκίνητο στο Αμπού Ντάμπι τον περασμένο Νοέμβριο και αποφασίσαμε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την ανάπτυξη μου και τη μάθηση μου για αυτό το έτος. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό, και προφανώς για το ότι συνδέονται στενά με την Red Bull.

Jann-Mardenborough-Toyota-Racing-Series-2014

Ο Mardenborough, πέρα από το πρωτάθλημα του GP3, θα εργαστεί πάνω στον προσομοιωτή των πρωταθλητών, αφού αυτοί επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις του νεαρού οδηγού, του οποίου το αγωνιστικό υπόβαθρο βρίσκεται στον εικονικό κόσμο. Εξάλλου, εκείνος ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την εικονική οδήγηση σε ηλικία 8 χρόνων.

Στη Red Bull πρόκειται να ασχοληθώ κατά κύριο λόγο με τον προσομοιωτή, βοηθώντας στην ανάπτυξή του και ίσως στη βελτίωσή του.

Πραγματικά ενδιαφέρονται για μένα, το που προέρχομαι και από την πλευρά του PlayStation, έτσι έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον για τις σκέψεις μου σχετικά με προσομοιωτή τους. Θα εργαζόμαστε πολύ στενά όλη τη σεζόν και αυτό θα με βοηθήσει να μάθω νέες πίστες όπως η Ρωσία και το Hungaroring, που δεν έχω ξαναπάει, ώστε να είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα του GP3.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Red Bull, το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ο Mardenborough δεν θα πρέπει να συγχέεται με το πρόγραμμα νέων οδηγών της ομάδας, το οποίο έφερε στη Formula 1 τους Vettel, Vergne, Ricciardo και Kvyat. Παρόλα αυτά, ο νεαρός Ουαλός ελπίζει ότι θα μπορέσει να εντυπωσιάσει αρκετά την ομάδα, ώστε να ληφθεί υπόψιν για μια θέση στην Toro Rosso στο μέλλον.

[Πηγή: Sky Sports | Photo Copyrights: Toyota Racing NZ/XPB Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...