Σε κίνδυνο βρίσκεται η καριέρα του Sirotkin, εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία

Σχετικά άρθρα

140408FVEF4962

Σε κίνδυνο βρίσκονται κι οι καριέρες αρκετών ακόμη οδηγών, κυρίως Ρώσων, οι οποίοι στηρίζονται οικονομικά από την τράπεζα SMP. Ο δισεκατομμυριούχος Boris Rotenberg, στον οποίο ανήκει η συγκεκριμένη τράπεζα και αποτελεί παιδικό φίλο του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο κυρώσεων των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, ως μέλος του λεγόμενου “εσωτερικού κύκλου” του Putin. Σε ανακοίνωσή του, ο οργανισμός κατονομάζει τις κυρώσεις ως “πολιτικό εκβιασμό”, προσθέτοντας:

Ζητάμε από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να ακούσουν τη φωνή της λογικής, αποσύροντας το όριο για τη συμμετοχή Ρώσων αθλητών σε διεθνείς αγώνες.

Η απορρόφηση της χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία, θα επηρεάσει απ’ ότι φαίνεται και το δοκιμαστή της Sauber, Sergey Sirotkin, αφού και οι λογαριασμοί της SMP Racing στην Ευρώπη έχουν παγώσει. Η SMP Racing αποτελεί το βραχίονα μηχανοκίνητου αθλητισμού της τράπεζας SMP, η οποία χρηματοδοτεί μεταξύ άλλων και τις καριέρες των Mikhail Aleshin (τερμάτισε έκτος στον πρόσφατο αγώνα IndyCar στο Long Beach) και Mika Salo (τρέχει πλέον σε αγώνες αντοχής).

[Photo Copyrights: Sauber F1 Team]

ΠηγήRia Novosti

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...