Ο ρυθμός τού Hamilton δεν ανησυχεί τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρά ο Lewis Hamilton στους τελευταίους αγώνες, φτάνοντας συνολικά στις 8 μέχρι στιγμής φέτος. Αυτό τον έχει φέρει και πάλι την πρώτη θέση τής βαθμολογίας, 10 βαθμούς μπροστά από τον μεγάλο αντίπαλο και team-mate του, Nico Rosberg, ο οποίος έχει κατακτήσει τις μισές νίκες.

Με μόλις 4 αγώνες ν’ απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Γερμανός ισχυρίζεται ότι δεν ανησυχεί από τον ρυθμό που φαίνεται να έχει αποκτήσει ο Hamilton, ενώ δηλώνει πιστός στις ικανότητές του.

Δεν ήξερα αυτό το στατιστικό (τις 3 σερί νίκες τού Hamilton) μέχρι που άκουσα μια σχετική ερώτηση. Όλες οι στατιστικές είναι εναντίον μου τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που είναι επίσης στατιστική. Δεν είναι κάτι θετικό για το πάρω μαζί μου στον αγώνα. Πιστεύω και ξέρω ότι, αν κάνω καλή δουλειά την Κυριακή, θα κερδίσω. Εκεί τελειώνει το θέμα για ‘μένα, δεν κοιτάζω το παρελθόν.

Την περασμένη Κυριακή, η W05 δεν είχε τις ρυθμίσεις που ήθελε ο Rosberg, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί υπερστροφή στο μονοθέσιο, κάτι το οποίο δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Hamilton.

Είχαμε ένα κακό set-up στο μονοθέσιο. Όχι επειδή κάναμε κακή δουλειά, αλλά επειδή οι περιστάσεις ήταν απρόβλεπτες. Δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για τις συνθήκες όλο το Σαββατοκύριακο. Στον αγώνα, είχαμε set-up για κατατακτήριες και τελικά είχαμε βροχή. Ξέραμε τι θα γίνει, έτσι δεν μας εξέπληξε αυτό, αλλά δεν περιμέναμε να είναι έτσι η ισορροπία με τη βροχή.

Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και είχαμε πολλή υπερστροφή, κάτι που εξηγεί γιατί είχα τόση μεγάλη φθορά, πιο μεγάλη και από τη Red Bull για παράδειγμα. Ήταν καλύτεροι από εμάς με τα ενδιάμεσα ελαστικά επειδή η ισορροπία μας ήταν τόσο κακή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο team-mate μου είχε περισσότερη πρόσφυση με αυτή την κακή ισορροπία. Εγώ δεν είχα εμπιστοσύνη στη Suzuka, όπου είχα κραδασμούς συνέχεια. Αυτή είναι η εξήγηση.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα