Μια αναπαλαιωμένη Pontiac GTO είναι ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων

Σχετικά άρθρα

Pontiac GTO

Αν και χρειάζονται μερικά χρόνια από τη γέννησή μας για να το καταλάβουμε πραγματικά, οι γονείς μας είναι για τους περισσότερους από εμάς οι σημαντικότερες υπάρξεις, τουλάχιστον μέχρι να κάνουμε κι εμείς τη δική μας οικογένεια. Αυτό, όμως, δεν είναι ικανό για να σβήσει την αγάπη μας γι’ αυτούς, και δεν είναι άσχημη ιδέα να τους το δείχνουμε αρκετά συχνά ή γενναιόδωρα, ιδιαίτερα κάποιες σημαντικές ημέρες.

Βέβαια, για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να διαθέτεις τα κατάλληλα μέσα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα χρήματα. Τα παιδιά ενός πατέρα αποφάσισαν να ξοδέψουν αρκετά ώστε να βρουν μία Pontiac GTO του 1968, να την αγοράσουν και να την αναπαλαιώσουν, προκειμένου αυτό να είναι το δώρο τους για τα 60α του γενέθλια. Το αυτοκίνητο δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς οδηγούσε αυτό το μοντέλο για σχεδόν 16 χρόνια. Ναι, η αντίδρασή του ήταν αυτή που φαντάζεσαι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...