Αρχική Κατασκευαστές Mazda H Mazda κάνει δώρο ένα νέο MX-5 σε έναν άτυχο, που τον τράκαραν μερικά λεπτά μετά την παραλαβή του νέου MX-5 του

H Mazda κάνει δώρο ένα νέο MX-5 σε έναν άτυχο, που τον τράκαραν μερικά λεπτά μετά την παραλαβή του νέου MX-5 του

22
H Mazda κάνει δώρο ένα νέο MX-5 σε έναν άτυχο, που τον τράκαραν μερικά λεπτά μετά την παραλαβή του νέου MX-5 του

Mazda MX-5 Crash (2)

Πόσο άτυχος μπορεί να είσαι όταν σε τρακάρουν λίγα λεπτά αμέσως μετά την παραλαβή του νέου σου αυτοκίνητου; Αυτό βίωσε ένας Αμερικάνος το περασμένο Σάββατο όταν μετά τη παραλαβή του νέου του Mazda MX-5, ένα Mazda MX-5 Launch Edition και ενώ είχε καλύψει ούτε 2 χιλιόμετρα με αυτό, κάποιος οδηγός ενός Ford F-150 έπεσε στο πίσω μέρος, με αποτέλεσμα το MX-5 να χτυπήσει και στο μπροστά αυτοκίνητο.

Mazda MX-5 Crash (1)

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο MX-5 ήταν μεγάλες αφού στράβωσε και το σασί του. Ο ίδιος περίμενε πως το θέμα του θα λυνόταν από τις ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά η Mazda Βορείου Αμερικής έμαθε για την υπόθεση και του τηλεφώνησε λέγοντάς του πως θα του αντικαταστήσει η ίδια δωρεάν το αυτοκίνητο με ένα νέο!

Mazda MX-5 Crash (3)

Η Mazda δεν είχε τη παραμικρή υποχρέωση να προβεί σε κάτι τέτοιο, μιας και ο ιδιοκτήτης παρέλαβε και έφυγε από την αντιπροσωπεία στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, αλλά αποφάσισε πως αυτό ήταν το σωστό.