Ένα GMC Syclone στα χέρια του Jay Leno

Σχετικά άρθρα

GMC Syclone

Το GMC Syclone του 1991 θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως η σπορ έκφανση των αγροτικών αυτοκινήτων. Είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα, με την ίδια την GMC να προειδοποιεί τους πελάτες της, πως το αυτοκίνητο δεν προορίζεται για χρήση εκτός δρόμου, λόγω της μειωμένης απόστασης από το έδαφος. Με τέτοια επιτάχυνση, το αυτοκίνητο ήταν γρηγορότερο από οποιαδήποτε Ferrari ή Corvette εκείνης της εποχής, παίρνοντας έτσι τον τίτλο, του ταχύτερου pickup του κόσμου.

Το φορτηγάκι ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα και βασίζεται πάνω στο GMC Sonoma. Μηχανικά φορά έναν turbo V6 4.3-λίτρων απόδοσης 284 ίππων και συνδυάζεται με έναν 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Μόλις 3.000 Syclone κατασκεύασε η GMC και ένα από αυτά, το οδηγεί και μας το παρουσιάζει ο Jay Leno στο νέο του video.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...