H Acura λέει ότι θέλουν να προσφέρουν πιο συναρπαστικά sedans

Σχετικά άρθρα

2016 Acura RLX Sport Hybrid (1)

Ο νέος γενικός διευθυντής της Acura, Jon Ikeda, μίλησε πρόσφατα για τα πλάνα της μαμάς Honda όσον αφορά το premium brand της, τα οποία είναι αρκετά παράδοξα, τόσο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, όσο κυρίως για τα αμερικάνικα όπου και δραστηριοποιείται η μάρκα.

Έτσι, η τάση της αγοράς δείχνει ότι πρέπει να έχεις αρκετές επιλογές από SUV και crossover στη γκάμα σου, η Acura θα εστιάσει τη προσοχή της στα sedans, με τον Ikeda να δηλώνει χαρακτηριστικά:

Θα πρέπει να κάνουμε sedans που ο κόσμος θα ενθουσιάζεται, ακριβώς όπως όταν βλέπουν το NSX. Αυτό θα είναι μια από τις πρώτες μου προκλήσεις με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, που εργάζομαι μαζί τους για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πάμε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρία του σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρουν το μότο που είχαν τη δεκαετία του ’80, το οποίο έλεγε precision crafted performance (ακρίβεια δημιουργεί απόδοση), προσθέτοντας ότι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των μελλοντικών μοντέλων της Acura είναι απαραίτητη, τονίζοντας:

Κάθε βήμα που κάνουμε, με οποιοδήποτε facelift μοντέλου, και με οτιδήποτε καταλήξουμε πρόκειται να προσανατολίζεται προς αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το νέο Acura TLX

Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας της νέας γενιάς του Acura TLX, με το νέο σεντάν να αντλεί στοιχεία από το Precision EV Concept που παρουσιάστηκε το...

Στο σφυρί ένα Acura NSX-T του 1996

Εάν κάποιος θέλει να επενδύσει σήμερα σε ένα αυτοκίνητο προκειμένου σε λίγα χρόνια από σήμερα να βγάλει ένα σημαντικό κέρδος, τότε θα πρέπει να...

H Dodge πούλησε δύο ολοκαίνουργιες Viper το 2023, η Acura πέντε NSX

Η Dodge πούλησε δύο ολοκαίνουργιες Viper το έτος που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, παρότι το τελευταίο αυτοκίνητο βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Conner...